* Avon Planet Spa- за маските с любов *

Както вече вероятно сте се досетили напоследък ме е ударила СПА- вълната и постоянно пробвам нови видове маски, масажи и всевъзможни домашно забъркани мазила за разкрасяване. Признавам си- в скоро време мисля да отварям собствен салон за процедури. Това естествено е в кръга на шегата, макар че на запад са се запалили по нова процедура с охлюви, при която жертвата, извинете- клиента плаща солидна сума, за да се радва на половин часовата ,,разходка” на тези животинки върху лицето му. Само като се замисля колко охлювчета има в градинката до нас...



Извинявам се за малкото отклонение. Днес ще ви разкажа за серията Planet Spa от Avon.
Цялата серия се основава на концепцията за различни спа-процедури, които могат да се прилагат и у дома.  Продуктите варират от маски за лице, през сапуни, ексфолианти, многофункционални масла и понякога има специализирани аксесоари. Съвсем наскоро фирмата решиха да сменят дизайна на опаковките и да го освежат, без да променят състава и количеството на  продуктите.
Аз съм голям фен на тази серия от Avon и съм насъбрала доста техни продукти, с тенденция да се увеличат в бъдеще.



На първо място за мен са маските за лице, от които притежавам 3 на брой:








Дълбокопочистваща маска за лице с цвят от Тайландски Лотус- тази маска почиства много добре кожата в дълбочина, без да я дразни. Когато се нанесе има бледо лавандулов цвят, който изсъхва до бял. Ароматът е много нежен и приятен и определено докарва усещане за Изтока






Глинена маска за лице с кал от Мъртво море- това е моят абсолютен любимец! Ползвам вече седма или осма опаковка и ще продължавам да си я купувам. Причината- почиства мазната кожа изключително добре като отнема излишния себум от кожата и я матира. При мен забелязвам, че има и положителен ефект върху пъпки, като след употреба те определено са позавехнали.





Глинена термална маска за лице с расул – също много добра почистваща маска. Тя е от серията Турска термална баня, която включва е черният сапун.  Маската има много приятен аромат, който не мога точно да определя..може би на нещо сладко и ориенталски подправки?  Цветът й е керемидено-червен и изсъхва до бледо розов. Доволна съм от нежното почистване и кожата ми след нeя изглежда по-озарена.





Сега идва ред на черния сапун за тяло  
още един мой фаворит,  чиято трета опаковка използвам всеки път под душа.  На пръв поглед цветът на сапуна може малко да ви стресне, тъй като е черен. Да, правилно прочетохте- черен!  След като се разнесе по тялото обаче, преминава към бледо сивеещ цвят и изпълва цялата баня с много опияняващ аромат. Почиства и ексфолира добре кожата благодарение на частичките, които се съдържат в него.  Измива се лесно с вода без да оставя следи по кожата.








Трябва само да ви предупредя, да го използвате далеч от бели кърпи, защото макар и да не цапа след като се измие, ако по време на разнасянето мацнете нещо по невнимание оставя петна.








Поръчах си и двете нови маски с франджипани и лимонена трева и египетската маска с екстракт от лилия,  така че очаквайте втора част на това ревю с новите продукти от серията.

Споделете и вашия опит с продуктите от серията на Planet Spa и коя измежду многото терапии ви е най-любима.

7 коментара:

  1. Ооо черният сапун...много ми е любим <3 Маската с кал от Мъртво море също е и мой фаворит :))

    ReplyDelete
  2. Двете наистина са много сполучливи! Дано не ги спрат :)

    ReplyDelete
  3. Много харесвам спа продуктите,но нямам никакво време да се поглезя както си му е реда с тях.Благодаря за публикацията,беше много информативен за мен!Нов фен!
    Мими
    http://milenche22.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се ,че публикацията ти е харесала :)

      Delete
  4. Здравейте дами, искам да споделя специално за пилинг маската с екстракт от водна лилия - кожата става мека и озарена, но един съвет за нанасянето - ако имате фини косъмчета по лицето избягвайте нанасянето в тези зони, защото отлепването не е особено приятно, също така НЕ нанасяйте в зоната около очите, внимавайте и за веждите и линията на косата!

    ReplyDelete
  5. Напълно съм съгласна за косъмчетата. Първият път направих тази грешка и отлепването беше леко болезнено.

    ReplyDelete
  6. На мен също са ми фаворит маската за лице с кал от мъртво море и черен сапун за тяло. Като серия Planet spa е една от любимите ми. Намерете повече продукти в моя блог: http://vilil.ovo.bg/. Максимално бързо получавате поръчката си, защото повечето от представените продукти са налични.

    ReplyDelete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">