Felce Azzurra пудра за тяло


Здравейте!
   Днес ще ви покажа едно малко ароматно съкровище, което превръща всяка тоалетка в малък и изискан будоар.

  

Това е пудра за тяло на марката Felce Azzura. Признавам си, че никога преди не съм използвала подобен продукт, но като го видях в магазина с малкото розово пухче, което върви към самата пудра, не издържах и реших да го взема за проба









Останах изключително доволна от опаковката. В пластмасовото бурканче се помещава бяла на цвят пудра с много приятен парфюмен аромат.  Пудрата е отделена от пухчета с пластмасово капаче, което се дърпа нагоре, като по този начин не позволява на пудрата да се изсипе.










Пухчето също е много удобно. Меко и приятно на допир, а малката сатенена панделка, ще ви накара да се чувствате като истински принцеси докато разнасяте пудрата с леко потупване.

Ароматът на самата пудра е умерено силен , но след като се нанесе върху кожата става сравнително по-лек и позволява използването на парфюм, без да се смесват миризмите.
Аз си взех тази пудра с надеждата да ми осигури една идея по-силна защита срещу изпотяване в комбинация с дезодорант и бих казала, че се справя отлично с тази задача.  Не запушва порите а талкът в състава и попива влагата изключително добре.
Единственият й недостатък е , че може да остави петна върху по-тъмни дрехи, но аз избягвам това като я нанасям с пухчето и потупвам добре преди да сложа отгоре някаква блуза.

    Съставът също е много добър: talc, parfum, eugenol, coumarine,limonene, linalool, citronellol, geraniol.

Може да се намери в дрогерии Lily като цената беше от порядъка на 6 7 лева. По спомени имаше и други разфасовки, но само тази включва пухче.
Като цяло това е една страхотна малка глезотийка, която вкарва малко лукс в ежедневната грижа за тялото.




0 коментара:

Post a Comment

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">