Опитът ми с тебеширите за коса.

Аз срещу тебеширите за коса. Две напрегнати битки, изпълнени с много упоритост, изненади и неочакван резултат. Готови ли сте?

Рунд 1:

Представям ви своя първи опонент  Lóreal Hair Chalk in Blue Ocean Cruize
Започнахме много добре. Лесно нанасяне, искрящ и ярък цвят въпреки тъмната ми грива. Тъкмо реших, че съм намерила страхотно и лесно решение за лятната ми прическа и…. се погледнах в огледалото. Синьо. Навсякъде виждах синьо! По кожата, по дрехите, по пода, дори по четката.
Но как.. защо? Следвах инструкциите, използвах и преса. Е какво да ви кажа първия ми опит с тебеширите за коса не беше много успешен. Но нали съм си упорита реших да пробвам пак.
Резултат- кръстоска между Аватар и Смърф.

 Цял ден се опитвах да махна фино сипещия се по кожата ми син прах, но напразно.  Обещанията от Lóreal за липса на какъвто и да било fallout  си останаха само обещания.
Преди няколко дни реших отново да се пробвам, но този път срещу друг опонент:


Рунд 2: Hot Huez Neon Green vs Me


Тук нещата изглеждаха още по- обещаващи, с малките симпатични кутийки и привидно минималната вероятност за омазване. Но като препатил ветеран подходих с лек скептицизъм и голяма доза недоверие.
Е този път не изглеждах като смърф, а като някакво съчетание между бозайник и растение-светла кожа с деликатни отенъци на зелено. Само ми липсваха няколко листенца и картинката щеше да е пълна.


Като цяло и двете срещи с тебеширите за коса завършиха с провал. Продуктите обещават ярки цветове и минимално цапане, но става точно обратното. Не ви препоръчвам тази техника освен ако не искате да ви питат дали не сте се приготвили за Хелоуийн. Мен ме питаха… няколко пъти.





4 коментара:

  1. При тебеширите на L'Oreal е адски важно да разрешеш добре косата след като изсъхнат, за да махнеш именно прашинките. Друга опция е да напръскаш с малко лак за коса, за да го запечатиш. Но при мен и само разресването върши работа :) А сега съм поръчала от Buy in coins точно тези тебеширчета в кръглите кутийки и ги чакам с нетърпение, че са повече цветове!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Точно при разресването стана цялото омазване :D. Явно аз не мога да ги нанасям правилно. А за тези само да те предупредя, че дунапренчето се скъсва още на първото ползване :(

      Delete
  2. Едно честно мнение, браво!

    ReplyDelete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">