Vampy lips with Catrice Lip Stain


Настъпи февруари, месецът на любовта! И както повечето от вас се досекат до няколко дни червената вълна на Св. Валентин ще ни залее с меченца, сърчица, червилца и каквото още се сетите. Аз обаче смятам да вкарам малко “ Vamp” нотка , към цялата тази еуфория, именно като ви покажа едно малко вампирско бижу, което намерих в Лили.

 Представям ви: Catrice Lip Tint in the color Wine-Tastic!


 Да наясно съм със ,, случайното” съвпадение на името с втория празник, който празнуваме на 14 февруари, но това е напълно случайно... честно 


Така, да преминем към продукта:

Това е така наречения лип-стейн. Хибрид между гланц за устни, червило и.. стейн. 
Хубавото при тези продукти, е че не попиват в устните и цвета се задържа по дълго, без да се вижда натрапчивия блясък на гланцовете.

Стейнчето се предлага в пластмасова опаковка, която според мен доста прилича на епруветка с кръвчица, но това са просто моите леко чалнати наблюдения.

 Апликатора е мека четка, и благодарение на специалния отвор на епруветката, излишното количество продукт остава в нея. Цветът след едно нанасяне не е толкова ярък, колкото ми се искаше, но този проблем бързо се решава с още 2 нанасяния.







                                       


                                       

                                                    Ето тук виждате лекия цвят след един слой

                                                                        И след 3 слоя. 


Харесва ми това, че може да регулирате наситеността според вашите предпочитания и така стейна се превръща в мултифункционален продукт за различни визии. Консистинцията е доста водниста и бързо попива в устните, но цвета не изчезва съвсем. Друго нещо, което ми направи впечатление и факта, че не се събира в гънките на устните и сухите участъци . Самият стейн също не изсушава, което е бонус за мен!



 Ароматът... ох тук имаме лек проблем. Сладък е. Прекалено! Буквално има вкус на плодов сок (да кажем от малина за вампиро-любителите ;) и трябва да се въздържам постоянно, за да не го оближа. Като цяло този лип стейн ми харесва и бих си го купила отново след като свърши. Цената му беше 4 лв но не съм сигурна дали е част от редовния сортимент или лимитирана колекция. В сайта на Catrice пише, че вече не се предлага, но ако имате късмет може да го намерите в някой от щендерите на марката.

8 коментара:

  1. Цвета е много хубав и изглежда чудесно и с 1 и 3 слоя. :))

    ReplyDelete
  2. I don't like it, but on you looks good :)

    www.blogvivalavida.com

    Following? :) Let me know.

    Greetings, from Slovenia

    ReplyDelete
  3. Hey, I nominated you for a Liebster award!! I would appreciate it if you checked out my blog http://2ferocious.blogspot.com for the details!! I also looove your blog! This is a really great post :)

    ReplyDelete
  4. Really nice, love the Color

    FOLLOW MY BLOG / Maybe we can follow each other!!!

    ReplyDelete
  5. Здравей! С голямо удоволствие бих искалa да те поканя да се присъединиш към нашето Facebook събитие "Ден за размяна на блог - линкове." Можеш да се включите тук -https://www.facebook.com/events/563375310443042/.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря за поканата, но малко закъснях :(

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">