Матиращ крем с лайм от Алверде

Здравейте! 
  




За днес съм ви подготвила един продукт, подходящ за летните горещини.  Моята кожа през лятото става изключително мазна. Не че през останалите сезони е особено суха, но лятото положението става напечено. Буквално! Пробвах с  маски,  сапуни, гелове и какво ли още не, но в крайна сметка само оризовите листчета успяха за поддържат положението под контрол. ... за известно време.

За това при последното ми посещение в ДМ въобще не се замислих като видях новият им матиращ крем с лайм и ябълка и направо го грабнах.  Имах няколко седмици на разположение да го тествам в прогресивно затоплящото се време и сега ще ви споделя накратко впечатленията си от него:
               
                       


 1.    




1.          

       Състав:  няма какво да си кривя душата- състава според мен и повече от прекрасен. 
       Голям брой естествени екстракти, алкохол и парфюм от естествени етерични масла и обилно  количество цитрусови води. Не звучи ли направо примамливо в тези жеги?  Вода от лайм или зелена ябълка ?  Ето и пълният състав:



т




 2.Продукт: както се очаква- кремообразен, но с много лека консистенция и страхотен аромат.  За феновете на свежи цитрусови нотки, това е вашият крем! Като бонус мога да отбележа бързото попиване в кожата и липсата на мазен филм след това.
Матиране наистина има, и то доста по-дълготрайно отколкото очаквах. На чиста кожа без грим при мен издържа около 2-3 часа, което е повече от задоволително. А ароматът се запазва дори по-дълго

        




3.И не на последно място- Цена. За жалост не мога да си спомня точната сума, тъй като го          взех    на промоция, но мисля че редовната му цена е около 6-7 лв.

Според мен това  е страхотно свежо попълнение към летния арсенал за борба с мазната кожа. Ако го комбинирате с матиращи кърпички и пудра ефектът ще се запази през целия ден.

Надявам се статията да ви е била интересна. Очаквайте скоро ново включване от мен J

2 коментара:

  1. great product

    thank you for your beauty share
    http://me-poppy.blogspot.com/

    ReplyDelete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">