Празни опаковки част 1


След четене на много публикации от този тип, стигнах до заключението, че те са доста полезни при избора на козметика. Така вие читателите може да видите продуктите които сме използвали и да прочетете най-важното за тях събрано под формата на кратки отзиви.
   Предварително се извинявам затова, че снимките са от официалните сайтове на производителите, но просто нямам навика да събирам празни опаковки след като приключа даден продукт. Вместо това съм направила виртуално ,,шкафче” за всички продукти които съм изразходила. Именно от това шкафче ще ви представям накратко мнението си за тези продукти.
   Приятно четене!




Гланц за устни на Аlverde  в цвят 26 Vintage Red- едно от любимите ми гланц-червила. Наситен цвят, билков аромат и подхранва устни дори след като попие. За съжаление тази серия бе прекратена от Аlverde.  Повече информация за него може да намерите в тази публикация:











Двуфазен демакиант от Bourjois- за този продукт съм със смесени чувства. От една страна почиства много добре водоустойчив грим , но след това остава мазен филм върху кожата, който аз лично не харесвам. Не бих повторила покупката. Цена: 6-7лв












7 Дневна терапия за лице от Balea-  една много хубава глезотийка за СПА в домашни условия. : ампули- за 7 дни. Всеки ден се използва различна ампула, чието съдържание се втрива в кожата.
За мен резултата определено беше положителен- кожата ми беше по мека и по- жизнена след седемте дни.  С удоволствие ще закупя отново.Може да се намери в магазини ДМ като цената беше 7 лв.
Ето тук може да прочетете и публикацията ми за тази терапия:














Бутер за тяло с шоколад от Афродита- 

 едно много добро българско попадение! 
 Бутера е с богата консистенция, която попива сравнително бързо и не оставя филм. Това което ме спечели обаче беше невероятния наситен аромат на шоколад. Като цяло не съм фен на синтетичните ,,шоколадови „  аромати, защото често са много далеч от истината, но този е просто невероятен! Ухае на истински шоколад! И като бонус- ароматът се запазва върху кожата до няколко часа след нанасяне.  Цена: 4-5 лв.  Определено ще повторя покупката!




4 коментара:

  1. И аз имам от този лосион на Афродита, но никак не съм впечатлена от състава :(
    Girl's temptations

    ReplyDelete
    Replies
    1. По спомени наистина имаше няколко парабена, но те по-принцип не ме притесняват.

      Delete
  2. Бутерът за тяло наистина звучи примамливо. Къде мога да го намеря?
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Виждала съм го в много от малките магазинчета за козметика. Също така, може да провериш и в аптеките. :)

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">