Golden Rose stick foundation - A 2 in 1 product?



Фон дьо тен и коректор в едно! Възможно ли е според вас? Аз доскоро бих отговорила с "не", но това беше докато не попаднах на този продукт на Golden Rose, който съвсем приятно ме изненада. Води се стик фон дьо тен, но му открих и второ приложение. Ако ви е интересно четете по- надолу.



Опаковка: Продуктът идва в голяма черна гилза със златен кант, която донякъде ми напомня на джъмбо червило. Механизмът му е и точно такъв, като чрез завъртане от гилзата излиза и самия продукт. Чисто, лесно и хигиенично.



Текстура: Е тук вече става малко сложно за обяснение. По принцип фирмата представят този продукт като разновидност на фон дьо тените и той наистина може да се използва като такъв.. ако харесвате плътните покрития. Ефектът му може да бъде смекчен обаче, ако се нанесе съвсем пестеливо и с помощта на влажен бюти блендер се слее прелее към кожата. Самата текстура е плътно кремообразна, но позволява добро разнасяне и преливане. За по-мазните кожи е необходимо матиране с пудра обаче.





Голямата изненада за мен дойде съвсем случайно, след като реших  да го пробвам като коректор и то взе че се получи! Плътното покритие в случая дава голямо предимство за прикриването на белези и пъпчици, но определено не е подходящ за зоната под очите. Прекалено тежък е за там.








Ефект: Ами 2 в 1. Имам си фон дьо тен и коректор поместени в удобна и практична за пътуване опаковка. Плюс това не се налага да издирвам различни цветове продукти когато бързам или имам ограничено място в багажа. Ефекта при мен е идеален тен на лицето, без видими разлики в нюансите.

Цена: около 6.50.  Предлага се в 7 нюанса, като аз използвам 02.



Като цяло този продукт много ми хареса заради двойното си приложение, практичната семпла опаковка и ефекта който придава на лицето. 

5 коментара:

  1. Аз бях голям фен преди време на един такъв стик на Maybelline. И аз го използвах най-вече като коректор!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много е полезна тази мултифункционалност! :)

      Delete
  2. Използвала съм го и съм изключително доволна! :)

    ReplyDelete
  3. От години го ползвам. Идеален е за вечерен грим или за хора с различни нюанси в различните зони на лицето. Изключително издръжлив, но определено не е подходящ за лятото. Цената е повече от добра за резултатите, които се постигат с продукта.

    ReplyDelete
  4. Здрастуйте, всі, я Адрік Вадим, який проживає в місті Курган, я хочу поділитися з вами всіма про те, як містер Бенджамін допоможе мені отримати кредит у розмірі 15 000 000,00 рублів, щоб почати свою доставку харчових напоїв після того, як я працюю Кілька готелів тут, в Кургані, просто щоб заробити на життя, але нещасливі, у мене все ще виникали труднощі з оплатою оренди, але я дякую Богу, що зараз я працюю самостійно, 5 працівників працюють на моїй опіці. Якщо ви шукаєте фінансову свободу, я радимо вам зв’язатися з паном Бенджаміном з цим електронним листом нижче та номером додатка. lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ReplyDelete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">