Balea Fuss Vitalbad- соли за крака


Досега не съм писала ревю на соли за крака, но този продукт наистина ме впечатли достатъчно, за да изкажа мнение за него.




Опаковка: Солите на Balea  се съхраняват в едно доста тумбесто пластмасово бурканче. При първото отваряне обаче установих, че не е пълно догоре и малко се притесних, но после видях, че грамажа е 450 грама, а буркана ще събере около килограм ако се напълни, така че всичко е в рамките на нормалното. Самата опаковка е изработена от дебела и стабилна пластмаса и добро завинтване на капачката и няма опасност от отваряне.




Текстура: Ситни бели гранули с много свеж цитрусов аромат. Още при първото отваряне ме лъхна миризмата на нещо свежо с доловима лимонена нотка. В никакъв случай не си представяйте измивен препарат- нямат общо. Също така съдържат в състава си сол от Мъртво море, която е позната с лечебните си свойства и спомага за подобряване на кръвообращението.
Аз слагам една капачка от солите под течаща вода и докато легенчето се напълни имам хубава пухкава пяна. Не очаквах от този тип продукти да произвежда пяна, но после се зачетох в опаковката, че съдържат и лек сапун с което си обяснявам ефекта.



Ефект:  Обещанията от опаковката са спазени:
·         Подхранени и омекотени крачета-**
·         Премахване на лошите миризми-**
·         Цялостно освежаване на стъпалата-**


Цена: по спомен около 4 и нещо. Извинявам се, че не винаги мога да посоча точната цена понеже не пазя касовите бележки при по-стари продукти, но от скоро започнах да ги събирам, за да мога да ви давам точните цени на продуктите :)

1 коментара:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">