Печен бронзър за слънчев тен от Alverde

Здравейте! Днес съм ви приготвила ревю за един от декоративните продукти на Alverde. Ако искате да разберете повече за таи марка натурална  може да кликнете ТУК.


Днескашният продукт е Duo Gebackener Bronzer с много приятен натурален цвят. Всъщност самият бронзър е от типа на печените продукти и съ състои от две различни по цвят половини. По-светлата при мен се слива 1 към 1 с кожата и не мога да използвам самостоятелно, но за сметка на това при смесването на двата цвята се получава страхотна комбинация.
Като цяло аз открих три начина за използване на бронзъра:
-          

       Ако сте с по-тъмна кожа може да използвате само тъмната половина за контуриране и светлата за хайлайтър.
-        Ако сте с по-светла кожа като мен, с четката добре смесвате двата цвята и се получава много нежен и естествен светло-кафяв тон, който се слива с кожата. Не мога точно да определя нюанса, но имитира изключително добре естествените светлосенки на кожата без да оранжевее.
-        Третият начин е да нанесете и от двата цвята върху цялото лице за sunkissed” ефект. Аз използвам този вариант само през лятото, за да подчертая вече придобития тен.



Опаковката на продукта е в познатата тревисто зелена гама и е учудващо стабилна. Не се отваря в чантата и няма опастност от ронене, поради печената текстура на продукта. Капачето има много симпатична полулунна форма и прозорче J
Като казах текстура се сетих да ви предупредя- този бронзър не пуска цвета си много лесно и няма да минете само с едно топване на четката. Трябва хубаво да я завъртите, за да получите равномерен цвят, което прави продукта доста икономичен. Лично за мен това е голям бонус, понеже не мога да се справя с обиковените бронзъри и винаги нанасям взимам прекалено много с четката.

Цената му е 9,90  и се предлага в една разцветка:  10 light bronze 

8 коментара:

  1. Моя все още стои запечатан :) Чудесно ревю.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря :) Това е първият продукт за бронзиране, който изглежда естествено върху мен :D

      Delete
  2. Много интересен продукт и хубаво ревю :)

    ReplyDelete
  3. Много ми допада, много полезно ревю, мисля че ще е в следващия ми лист за пазаруване :)

    ReplyDelete
  4. Много хубаво ревю, изглежда страхотен :)

    ReplyDelete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">