Грижа на плажа с Аvene

Лято, плаж, море… какво повече му трябва на човек?  Представете си как сте се разположили на отдалечен морски бряг, със ситно бял пясък и кристално чиста вода. Под дебелата сянка на чадъра се наслаждавате на това райско кътче с коктейл в ръката и никакви грижил Ех рай…
На всички ни се иска да прекараме цялото лято по този начин, но дори да не сме под жарките слънчеви лъчи на някой тропически остров, все пак трябва да се погрижим и за кожата си.
Това лято аз възложих тази грижа на Avene.




Термалната вода на марката съм сигурна, че ви е позната след като толкова хвалби се изписаха за нея из блоговете. Ако трябва да бъда честна, водата наистина е много хубава и е една малка глезотийка за дамската чанта през летните жеги. Единственото нещо което не ми харесва е прекалено високата й цена. Да, наистина термалната вода има много ползи за кожата, но ви препоръчвам да я потъсите в някой от комплектите на Avene, вместо да я купувате отделно.














Следващите два продукта са грижа за кожата преди и след излагането й на слънце.

Слънцезащитния крем има много удобна опаковка с помпичка, което предотвратява евентуалното му разливане в плажната чанта. Също така е много удобен за дозиране и няма как да излеете прекалено количество на ръката си.
UV фактора тук е доста сериозен. Преди не бях използвала крем с фактор 50  и честно казано не бях сигурна дали ще ме предпази от слънчевите лъчи в аквапарка, но останах учудена.

Не само че не изгорях, но и почти не хванах тен!  От една страна това леко ме разочарова, защото исках да придобия лек шоколадов загар , но от друга страна намерих водоустойчив продукт който при нужда ще може да запазиш бледия тен при нужда.

Кремът за след слънце е предназначен за чувствителна кожа и макар и моята да не е такава го намерих доста подхранващ.




Разнася се лесно и попива сравнително бързо без да оставя мазен филм върху кожата. Единственият минус е наличието на минерално масло и течен парафин в състава му, което честно казано не очаквах от продукт на марка от този ценови клас.


Като цяло мога да ви препоръчам термалната вода и слънцезащитния крем като страхотна комбинация през летните жеги. Едновременно освежават и предпазват с термалната вода в състава си. Ако нямате нищо против петролните продукти, може да се възползвате и от крема за след слънце.





* Продуктите са ми предоставени за проба от PR. Мнението за тях е лично мое и базирано на лични впечатления.

2 коментара:

  1. Ползвала съм термалната вода и други продукти на тази марка, и досега винаги съм била доволна. Благодаря за ревюто за другите два продукта, беше ми полезно да прочета.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се,че ревюто ти е харесало :)

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">