Нежна руменина с Alverde руж-перли


 Говори се, че има една малка митична част от бюти обществото, която хич ама хич не обича ружовете. Даа.. това не е легенда. Наистина такива изключения сме малко, но все пак съществуваме.  Сега сигурно се чудите за какво всъщност ви пиша.
Ами като явен представител на групата страняща от ярки ружове, все пак ме обзе чувството на вина, чене съм използвала такъв продукт. И падна едно голямо търсене по цветове, по наситеност, по опаковка, докато най-накрая намерих перфектния нежен и едва забележим руж.  И като бонус- минерален и био- сертифициран е.
Ето го и него!  Уважаеми дами, представям ви

                                                              Alverde Mineral Blush Pearls.Кутийката е адски симпатична и мъничка като малко зелено листенце. Сигурно затова постоянно налитам на козметиката на Alverde (тук) просто това свежо зелено в комбинация с изчистения дизайн ме грабва всеки път.
Перличките са малки в два цвята- много нежно перлено розово и по-тъмно и наситено розово.

По отделно не пускат кой знае колко наситен цвят, но заедно образуват толкова нежен и естествен воал от руменина, че никой не може да забележи дали имате руж. Но нека това не ви води до мисълта, че няма никакъв цвят. Напротив- цвета който  пускат съвпада идеално с по-бледите кожи и стои ненатрапчиво и свежо.


Единственият минус в тези малки съкровища е памученото апликаторче, което за съжаление има доста неподходяща за нанасянето им форма. Но за сметка на това ги предпазва отлично от натрошаване в кутийката.

Съставът, типично за марката, от изцяло натурален на базата на естествени продукти и масла, без консерванти  и парабени. Alverde имат множество признания от световно известни комбании за сертифициране на био- козметика. 

Повечето от продуктите им са подходящи и за вегани, като на опаковката е обозначено за дсеки отделен продукт.

Цената им също е примамлива- около 7 лв по спомен, а продукта е зверски икономичен.

Не съм сигурна дали още могат да се намерят в ДМ, тъй като не ги откривам в немския им сайт, но у нас продуктите им като цяло идват с около година закъснение, така че не пречи да ги потърсите следващия път като минете покрай малкия зелен щанд. J

0 коментара:

Post a Comment

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Google+ Badge

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">