Ultraflesh Black Magic

Признавам си тази палитра ме спечели още с името си! Ultraflesh Black Magic. Звучи някак си толкова загадъчно и мистично, и придава точно такава визия.

Сигурно вече сте запознати с другата палитра на марката, за която доста от колежките писаха оценки. Ultraflresh Shinebox. Е ако приемем, че тя е слънчевата и топла девойка от приказките, то Black Magic е нейната тъмна и мистериозна сестра.


Палитрата е на три нива, като всяко едно крие по няколко изненади:

На първото ниво се разполагат два нюанса прахообразни  очни линии- едната матово черна и другата с фини бляскави частици. Те могат да се използват както по отделно, така и за фиксиране на очната линия. Аз лично ги пробвах и като сенки за опушен грим и определен се справят отлично и там.











На второто ниво се крие сърцето на тази черна магия, а именно черна очна линия под формата на гел. Консистенцията е богата, плътна и се разнася като масло.
Направо истинска магия. Четката която идва към нея е доста сполучлива и поради малкия си размер е подходяща за пътуване.







На последното ниво се спотайват две мънички автоматични моливчета за очи. Тематиката тук отново е двойнствена: едното е в матово черен цвят, а другото има нежни брокатени частици. Двата молива не са много като грамаж, но са сравнително икономични. Стоят страхотно върху вътрешната водна линия на очите и нямат нужда от острене.







Цената на това вълшебство е 34 $ в Ягодка, но аз си я взех от OLX  за 20лв.

Като заключение мога да кажа, че това е едно прекрасно попълнение за всяка козметична колекция!

2 коментара:

  1. Здрасти! :)
    Имам голяма симпатия към продуктите на fusion beauty, защото притежавам shine версията и съм много доволна. Купих си я със собствени пари още преди да я дадат като комплимент на другите блогъри. Взех я евтино. Беше в една от 24- часовите промоции на Ягодката. А сега пътуват към мен гланцове за устни и коректор на същата марка. :) Но не знаех за съществуването на тази тийнствена черна кутийка. Замисляш ме ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ако ти е харесала Shinebox в тази направо ще се влюбиш. Много е удобна защото всичко което ти трябва за грим е вътре. :)

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">