Montagne Jeunesse Thermal Chocolate Mask

Има ли фенове на маските? Вдигнете ръчички горе, за да ви видя.
Днес съм ви приготвила ревю на една много интересна маска на марката Montagne Jeunesse.Отскоро виждам и други техни представители по блоговете на колежките и след множество одобрителни отзиви реших да ги пробвам.  Понеже съм си манячка на тема шоколад тази маска веднага привлече погледа ми.
Шоколад, мандарина и термо- ефект… какво повече може да иска човек?  Е след опита ми с нея мога чистосърдечно да заявя- нищо.
Това е най-интересната и ефективна маска която съм използвала до момента. При отварянето веднага ме лъхна силен аромат на натурален шоколад и мандарина и ми се прииска да я опитам (дори на цвят го докарва като шоколад!)  
Погледнах състава и с учудване установих наличието на какао,ванилия, вулканична глина и още няколко разновидности глина в нея.
С огромно удоволствие се намазах и още повече се учудих от термо ефекта, който се прояви. Да знам ,че на опаковката е споменат, но съм свикала да не не се проявява при предишните ми маски.  Тук Montagne Jeunesse печелят още една голяма бонус точка.


След престой от около 15 минути, през който положих огромни усилия да не я изям, свалих маската и кожата ми беше почистена и мека. Нямаше изсушаване или неприятни остатъчни следи. Просто чиста, мека кожа като след спа процедура с шоколад.
Горещо препоръчвам (pun intended) тази маска с две ръце на любителите на шоколад и домашните процедури. Ще останете възхитени от ефекта и аромата й. Единствения минус, който мога да намеря е опаковката- саше от 15  ml. Като цяло не съм фен на този тип опаковки, понеже веднъж отворена съхраняването им е трудно. Но тази гореща благинка ми стигна за три използвания и имам още една опаковка от нея за бъдещо глезене.
 
В официалната Facebook страница за България може да разгледате изобилието от маски които предлага фирмата. Определено това няма да е последната ми маска от тях :)

Цената беше 1.99 лв от Lilly , а тук може да видите останалите покупки от пазаруването.

2 коментара:

  1. И аз съм им голям фен, но съм забравила да споделя в блога. Определено имат интересни като разновидност и действие маски, човек направо може да се изгуби в тях, в чужбина даже видях още повече. А цената им в Лили е много добра, жалко че нямам наблизо.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Иска ми се да ги пробвам всичките! :) Ако имаш ДМ около теб може да ги потърсиш там също. :)

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">