* Татуировки за нокти Bourjois *


Да си призная не бях чувала за такова нещо преди случайно да ги видя на стелажа в Lilly. Картинката на опаковката ме грабна с малките си листенца и без много да се замислям си я взех.


След дълго чудене на каква основа да ги пробвам, се спрях на телесен нюд, за да изпъкнат фините детайли на самите татуировки.  А те са доста финни… и сладурски.

Комплекта идва с три отделни листчета, като всяко едно от тях има няколко повтарящи се групи татуировки. Любимци ми са глухарчетата, пчеличките и малките клончета, ех ако можеше да има още няколко листчета само с малки клончета…

Приложението е супер лесно: режете татуировките които ви трябват, махате предпазното фолио и позиционирате листчето там, където искате да стои татуировката. На рисунката е показано, че може да се прилагат и върху кожата извън нокътя, което според мен изглежда още по-екзотично. След това с мокро памуче притискате хартийката и внимателно я отлепяте.
При мен не се получи никакво разкъсване на самата татуировка и като цяло останах много доволна от лесното и прехвърляне върху нокътя.  



Издръжливостта също е много добра- при мен издържат толкова дни колкото и самия лак под Няма белене, лющене или напукване на рисунките, като дори се задържат върху кожата над нокътя с дни. За да увеличите издръжливостта им, минете върху нокътя с два слоя прозрачен лак за фиксация.


Единственият минус, който мога да посоча е високата цена- 11лв. Но пък за сметка на това, този комплект ще ви стигне за направата на 7-8 маникюра в зависимост от сложността им.

Определено препоръчвам този комплект на всички, запалени по nail art дизайните. С тези малки детайлни татуировки ще получите доста комплименти J





6 коментара:

  1. Много са хубави :) Харесва ми, че са минималистични :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Детайлите са супер финни. :) Наистина са като татуировки.

      Delete
  2. Според етикета са 180 картинки - това предполагам са поне 18 маникюра

    ReplyDelete
    Replies
    1. Така е, но зависи и от индивидуалния избор. Някои от картинките са по-малки и могат да се групират по няколко на нокът. :)

      Delete
  3. Хмм много ми харесват, ще проверя дали ги има в лили до нас :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тези ги видях съвсем случайно. Бяха забутани на най-високия рафт по-назад :D

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">