Гел за лице на Balea

Ех тази бяла козметика… само като се замисля колко различни продукти се предлагат на пазара за всякакви видове кожа. Смесена, мазна, суха, чувствителна.. а пък да не започвам с под-категориите на тези типове, защото положението ще стане страшно.

Аз самата съм с мазна кожа, която лятото клони към смесена. Използвала съм доста различни продукти за моя тип кожа, но понякога съм попадала и на такива, които не са предназначени за нея. Резултатите в повечето случаи са ме удивлявали и то в положителен аспект.
Днес ще ви представя един точно такъв продукт, който се оказа доста подходящ за моята мазна кожа, въпреки че на теория не е предназначен за нея.


Balea Erfrischendes Washgel  е предназначен за дамите с нормална и смесена кожа. Съдържа екстракти от бамбук, които успокояват и подхранват нежно.  Преди време си бях взела мини опаковка от този гел и толкова го харесах, че реших да си купя и големия размер. Не останах разочарована.


Гелът е прозрачен на цвят, средно гъст като формула и не се пени излишно. Измива нежно, но същевременно цялостно като се справя с грима и спиралата ми без проблем. Не съм забелязала да люти на очите нито на кожата.
След като го използвам не усещам неприятно опъване, но няма и мазен филм. Просто здрава и чиста кожа. Комбинирам го с почистващия пад на Ebelline и резултата е чудесен.

Подходящ е за използване сутрин и вечер, защото не пресушава кожата. Въпреки това може да използвате някое леко кремче след него ако чувствате нужда J  Тук държа да отбележа, че в състава му има сулфати и ако си търсите продукт без тях, Balea Waschgel не е за вас.


Цената му беше мисля че 5 лв. и нещо и е част от постоянния асортимент на Balea  в DM. 
При касите може да намерите е неговите бебе- опаковки, които са по 30 ml  и са подходящи за пътуване е ако искате да го изпробвате преди да се втурнете към тубата от 150 ml.


Като цяло мисля, че това е един страхотен всекидневен продукт за премахване на грима и поддържане здравословния вид на кожата.

4 коментара:

  1. Е, убеди ме - ще го пробвам в мини опаковка и без това често пътувам!
    Между другото и аз съм забелязала, че често продукти, който не са за моя тип кожа или коса действат добре. Последно ползвах шампоан за много суха коса при положение, че моята е мазна и ми се отрази доста добре, като не я омазни... Да се чуди човек! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Малките опаковки стигат за учудващо дълго време :) А иначе за продуктите доста често феномена "не е за моята кожа, но действа страхотно" се проявява :D

      Delete
  2. Тъкмо се чудех какъв гел за измиване да взема :))) Май е крайно време да пробвам и продуктите на Balea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Продуктите им са наистина хубави откъм цени и особено състав. Забелязала съм, че доста често пускат нови формули и разновидности на даден продукт с подобрен състав :)

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">