*Lilly Haul*

Така.. след поредния изморителен изпит реших да се възнаградя с един козметичен шопинг. Е наградата за мен беше и тормоз за портфейла ми, но все пак стигнахме до консенсус: аз да не прекалявам с покупките и той да не остава напълно празен.

Та ето го и резултата от днешното пазаруване


2 броя маски на Montagne Jeunesse- досега не знам защо все подминавах тези маски. Сигурно прекалено шарената опаковка ме навеждаше над мисълта, че качеството им ще е под въпрос. Но днес се загледах по конкретно в тази която е термална с шоколад и състава й ми направи адски добро впечатление. Няколко вида глина + вулканична кал+ какао.  Веднага грабнах последните две останали на стелажа и си казах следващия път да опитам и от другите. Впрочем мисля че у нас все още не се внася пълния им асортимент, но спокойно можете да избирате от 20-на различни вида.


Garnier Deo Cream- признавам си тук любопитството надделя. След като гледах рекламата за новата формула на това чудо реших да го опитам. Би трябвало да е дезодорант под формата на крем който да не оставя бели следи. Предстои да видим...


Garnier BB cream Pure Active- като заклета фенка на BB крема за мазна кожа на Garnier направо ми светнаха очичките като разбрах че от серията за проблемна кожа Pure Active също ще пуснат вариант. Единственото което не ми хареса толкова е липсата на  цветове. Имаше Light и Medium като аз си взех Light но в последствие установих, че е малко тъмен за мен. Смятам да го оставя за след морето като хвана малко тен.


Essence Banana & Dark Chocolate Hand Cream- още едно шоколадово изкушение дойде при мен за да захрани манията ми. Не знам защо напоследък постоянно залитам към неща с аромат или части от шоколад и какао в състава си. А като видях това кремче на Essence веднага се сетих за любимия си десерт,който по чисто съвпадение носи същото име. За любителите на ягоди имаше и версия с Ягоди и шоколад и Киви и Шоколад


Rimmel Stay Matte- сигурно няма човек който да не е чувал за тази пудра. Славата й се носи из козметичните блогове у нас и отвъд океана. Спрягана е за най-добрата матираща пудра и точно това ме убеди да си я взема за лятото. Предстои да видим как ще се разбере с BB крема.



Bourjois 1 Second Volume Max-  ако трябва да съм честна дори нямаше да погледна тази спирала, ако консултатнтката в магазина не ми я беше показала. От доста време се чудя на цикламената Volume Max и за малко, щях да я купя, но четката на тази ми привлече интереса. Власинките са гумени, а между тях има малки топченца които не съм сигурна точно за какво служат.


Bourjois Nail Tattoo- това е последното нещо от пазара, но и най-спонтанното. Видях на опаковката как едната татуировка е по-дълга и се пренася от нокътя и върху кожата на пръстите и веднага си я представих заедно с татуировките от къна на които още се уча. Това лято ако не друго- със сигурност ще бъда екзотична.



2 коментара:

  1. Дезодоранта Гарние определено оставя бели следи.Маските все забравям да ги потърся в Лили, но другия път ще поправя тази грешка.Не съм забелязала татуировките на Буржоа и ще ми е интересно да ги покажеш :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. При първа възможност ще спретна някой маникюр с тях :)

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">