Golden Rose Jolly Jewels

Здравейте, сладури!  С наближаващите празници изникват все по-нови  и по- нови колекции лакове  коледна тематика.
Една от тези колекции и новата на Golden rose- Jolly Jewels.

Да ви кажа честно, дебна я от цял месец и с нетърпение дочаках да дойде Декември, за да я пуснат по магазините.  Още на 1ви отидох в Мол Пловдив  на щанда на фирмата и започнах да изброявам номерата на лаковете, които ми бяха хванали окото.  Но тук идва лошата новина: у нас се внасят само 9 цвята от общо 15 мисля и за съжаление, най- красивите цветове не са сред тях..

Във връзка с това много хора са писали на официалната страница на фирмата във фейсбук и след като видяха какво голямо очакване има, писаха, че ще поправят грешката си и ще внесат и останалите цветове, така че засега може само да чакаме и да потриваме ръчички :D

А за днес съм ви приготвила едно бижу от колекцията, което ме плени от пръв поглед. А именно- номер 117


Лакът представлява черна гъста основа с множество златни хексагони.
Нанасянето е леко трудно поради плътната текстура, но след като разклатите добре бутилката този незначителен проблем се елиминира.
Самият лак е доста покривен и 2 слоя от него са напълно достатъчни за плътно покритие. Ако пък искате да няма толкова много златни частици, може да нанесете само един слой върху слой черен лак. Съжалявам за лошото качество, но в момента имам само телефон под ръка и снимах с него.

Това е лака нанесен на 2 слоя.

Колкото до издръжливостта и премахването, предполагам че ще държи доста, поради едрия глитър в него. И премахването сигурно ще е трудно, но определено си заслужава!  За мен това е направо лак-бижу! Само за специални поводи.

Също така ви препоръчвам да използвате топ лака от същата серия на Golden Rose , защото е малко по- гъст и добре покрива глитъра. Също така съхне буквално за няколко минути!

Това беше от мен за днес! Очаквайте нови попълнения в колекцията ми от коледни бижута!

Весели празници! :)2 коментара:

  1. Наистина! Определено е малко бижу , което да допълва специален тоалет! :)

    ReplyDelete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">