Малки бижута от Catrice

Днес съм ви приготвила едно двойно ревю: Catrime Multi Color Light  и Catrice Camouflage concealer.
Това са първите ми продукти на марката( да знам, понякога имам чувството,че живея в пещера и не излизам с месеци J ) и първите ми впечатления са много добри.



Пудрата  беше спонтанна покупка за мен, но определено не съжалявам. Опаковката е много стабилна и има много красив метален блясък. А продукта в нея е също толкова красив на външен вид и функционален.



Самата пудра е под формата на мозайка или мрамор. Отделните цветове са пръснати неравномерно и не може да ги използвате отделно, но за сметка на това общият резултат е много приятен естествен цвят. Предлагат се два варианта: Light и Dark за по-светли и тъмни кожи, като аз естествено избрах Light.
Относно ефекта: сравнително добре матира, но не нечовешко добре. Изравнява тена и завършека е съвсем леко велурен. Няма я онази ронливост и брашняност позната при матиращите пудри.
Цената е 9.20 и е част от постоянния асортимент. 









Catrice Camouflage Concealer е другият продукт на марката. 
До този момент не бях имала ,,камуфлаж”, но бях чувала, че това са най-плътните и покривни коректори. За проба се спрях на този и го използвам вече 5ти месец всекидневно.
Бурканчето е съвсем мъничко и леко нехигиенично, но това е единственият минус на продукта.
Консистенцията е леко твърда, като при допир с пръстите се разтапя нежно и позволява равномерно нанасяне.







Покривността е отлична. Без проблем покрива червенина, пъпки и белези, като същевременно не изглежда изкуствено и напластено. Моят метод е да го нанеса с пръст и да размажа контурите много добре. По този начин не си личи, че съм сложила коректор и цветът се слива страхотно.
Цената е 6 лева и е постоянна част от асортимента на марката.






Мога да препоръчам тези два продукта като бюджетно допълнение към всяка козметична колекция и мисля, че са особено подходящи за тези, които тепърва започват своите експерименти с грима.




8 коментара:

  1. Коректора изглежда много надежден, опредлено ме заинстригува :)
    Много полезно инфо. Благодаря че го сподели :)
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Коректора си е направо камуфлаж :D Радвам се, че съм била полезна.

      Delete
  2. И аз се присъединявам към доволните от коректора :))

    ReplyDelete
  3. Наистина коректора е добър, но мнооого се врязва в линиите под очите. А и за мен няма подходящ цвят - Ivory ми е светъл, Light Beige ми е тъмен. :( Иначе за пъпки, червенини, петна, е перфектен.

    ReplyDelete
    Replies
    1. О, камуфлажа е прекалено сух за под очите. Мога да ти препоръчам стиковете на Goldren Rose- консистенцията им е перфектна за тази зона :)

      Delete
  4. Вече има и течен коректор от серията ;) пробвайте него под очите. За жалост на мен и той ми се врязва, но на мен всички коректори ми се врязват под очите.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря за инфото :) Тъкмо съм се навила да си взимам фдт-на и пудрата от Matt plus серията и задължително ще пробвам и коректора.

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">