База за грим от Oriflame

Здравейте, красавици! :) Нека започнем тази хубава неделна сутрин с едно ревю.

                                 Oriflame Perfecting Face Primer



Наскоро започнах да следя по- отблизо тази компания за козметика и благодарение на една приятелка, която е консултант, не пропускам каталог :)  
Тази база за грим привлече вниманието ми и реших да я изпробвам.
Продукта се намира в малка, компактна тубичка от 30 мл. Направи ми добро впечатление факта, че отворът на тубичката е малък и позволява да се вземе необходимото количество, което е съвсем малко. За цялото лице ми трябва количество с големината на грахово зърно.

 Самата основа е бяла на цвят и сравнително гъста. Но след като се нанесе става безцветна и попива доста бързо. Не придава тежко или мазно усещане, но определено не може да минете само с нея.

  Колкото до по-лесното нанасяне на фон дьо тена- тук определено ме грабна!
.
Веднага след като я нанеса  забелязвам че порите ми са запълнени и като сложа отгоре BB крем или фон дьо тен, той се плъзга с лекота. 
Бих казала, че за хора със суха , нормална и смесена кожа този продукт е идеален. Тези с по-мазна кожа може би ще трябва да се ориентират към матираща основа, защото тази не притежава това свойство.


 Като цяло мога да заключа, че това е един чудесен продукт, с който да подготвите кожата се преди фон дьо тена. Грамажа е съвпада с този на всеки фон дьо тен - 30 мл и тъй като е доста икономична, ще ви стигне за доста дълго време. За цената не мога да кажа със сигурност, понеже варира в отделните каталози. Аз я взех за 5.90 и доколкото си спомням в текущия каталог е все още на тази цена, така че може да се възползвате докато е намалена.



Това беше от мен за днес! Пожелавам ви приятна неделя и успешна нова седмица. :)

3 коментара:

  1. Аз съм със смесена/мазна кожа, и тази база определено беше разочарование - изобщо не помогна за каквото и да било :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Наистина ли? Какъв тип смесена кожа имаш? Моята е изключително суха на бузите и носа и нормална на T-зоната.

      Delete
  2. И аз не съм доволна, моята кожа също е смесена ( лятото - суха Т зона, зимата - леко мазна), не забелязах и никакво видимо запълване на порите. За мен беше разочарование.

    ReplyDelete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">