Малко глезене от Близкия Изток

Здравейте :)  Искам да ви представя няколко продукта на серията Tesori D'oriente.



   Фирмата е италианска и произвежда продукти за тяло с доста ориенталски аромати.   Има няколко различни серии, които включват:

-тоалетна вода 100 мл
-масло за тяло в метална кутия- 300мл
-душ гел- 250 мл

Някои от сериите включват и флуид за тяло, както и пяна за баня, но те не присъстват във всички линии.

Серията която закупих днес е ,,Цвят от Лотус и мляко от Акация"


Взех си тоалетната вода, крема за тяло в металната кутийка и душ гела. Засега изпробвах само парфюмната вода и трябва да ви кажа,че аромата е невероятен!  Лотусът се усеща доста силнo и е придружен с аромат на ванилия и на още нещо леко, което не мога да определя. Но нека наименованието не ви заблуждава, това нещо мирише много силно за тоалетна вода и издръжливостта на аромата е завидна - 6 7 часа върху кожа, а върху дрехите се усеща и на следващия ден!  Изключителна добро попадение за парфюм.

Кремът и с доста особена консистенция- нещо като йогурт за тяло- гъст, но веднъж нанесен върху кожата се разнася много лесно и попива за по- малко от минута. Ароматът му също е доста траен и омекотява много добре.

Душ телът все още не е изпробвам, но съм имала душ гел на същата марка, но от различна серия и бях много доволна. Силен аромат, който ароматизира цялата баня и хидратира кожата без да оставя мазен филм върху нея.

Като цяло съм изключително доволна от продуктите и марката като цяло! Засега имам 3 парфюмни води с много траен аромат и смятам да събера и останалите серии.

Цените също са доста приемливи: Водата е на цена около 14 лв, кремът е 11, а душ гелът е около 6. Като цяло комплектът излиза към 30, което според мен е много добре, а ароматите са невероятни!  Предлагат се в повечето аптеки и козметични магазини, но не винаги имат всички продукти от дадена серия.

Ето тук може да разгледате официалния им сайт със всички серии :) :

http://www.tesoridoriente.com.tn/index.php

5 коментара:

  1. оооо,имах душ гелът :) наистина ухае невероятно :))
    http://girlstemptation.blogspot.com/-поздрави

    ReplyDelete
  2. Много ми харесват техните продукти. А ароматът им е толкова силен, че след това може и да не слагаш парфюм :))))
    http://christinelovesmakeup.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Така е наистина са трайни. Интересно ми е да изпробвам колко дълго ще се задържи аромата след като нанеса и трите продукта :)

    ReplyDelete
  4. Статията ти е страхотна. Мисля да си закупя всички тези продукти. Имам само една забележка - Италия не е на изток. ХОХО

    ReplyDelete
    Replies
    1. Географията не ми е силните страни :D Имах предвид самите серии ,,Хамам,, ,,Китайска орхидея,, и другите :D Радвам се, че блогът ти харесва.

      Delete

 
This site uses cookies from Google to deliver its services.
Bt using this site you agree to the use of cookies.

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Красота без жертви

Красота без жертви

Instagram @nailpolishayaska

Total Pageviews

Followers

/assets.pinterest.com/js/pinit.js">